apt unternehmensgebäude

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Vacature

apt Extrusions B.V. is een modern productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Wij onderscheiden ons door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan te bieden aan marktleiders in hun branche.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een fulltime

Storings-/Onderhoudsmonteur E-W

(m/v/d)

Taakomschrijving:

Een werkdag in onze dynamische organisatie is altijd anders. Samen met je collegae steek je je handen uit de mouwen en lokaliseer en verhelp je storingen op mechanisch, hydraulisch en elektronisch gebied. Je installeert, repareert en zorgt voor het onderhoud van productiemachines, installaties en onze gebouwen. Je geeft advies over de besturing van, veiligheid aan, machines en installaties. Bij wijzigingen aan schema’s, tekeningen en software zorg je voor de update. Daarnaast ondersteun je het team bij technische projecten.

Functieprofiel:

  • Je beschikt over een afgeronde technische beroepsopleiding op MBO-4 niveau,
    richting elektrotechniek of (bij voorkeur) Mechatronica.
  • Je hebt kennis van frequentieregelingen, sensortechniek, hydrauliek/pneumatiek en basiskennis van PLC S7.
  • Aantoonbare, concrete ervaring in een dynamische productieomgeving, bij voorkeur in de metaal- en/of procesindustrie.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en denkt in oplossingen.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Duitse taal en hebt PC kennis.

Durf jij de uitdaging aan en ben je analytisch ingesteld, prestatiegericht, durf je verantwoordelijkheid te nemen en werk je graag samen in een klein team, dan ben jij wellicht het technisch talent dat wij zoeken.

Aanbod:

Voor deze leuke baan in 5-ploegendienst bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden, waaronder 28% ploegentoeslag, reiskosten, pensioenregeling van de Metalektro, collectieve ziekteverzekering, fiets- en fitness plan, personeelsvereniging, opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Informatie:

Mocht je eerst aanvullende informatie wensen dan kun je contact opnemen met de heer William van Horen (HR Adviseur) via telefoonnummer 0475-370555.

Jetzt online bewerben