apt unternehmensgebäude

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Vacature

apt Extrusions B.V. is een modern productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Wij onderscheiden ons door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan te bieden aan marktleiders in hun branche.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een fulltime

Storings-/Onderhoudsmonteur E-W

(m/v/d)

Taakomschrijving:

In deze dynamische functie lokaliseer en verhelp je storingen op mechanisch, hydraulisch en elektronisch gebied. Je installeert, repareert en zorgt voor het onderhoud van productiemachines, installaties en onze gebouwen. Er wordt van jou verwacht dat je advies geeft over de besturing van en veiligheid aan machines en installaties. Ook zorg je voor optimalisatie van deze zaken, het up-to-date houden van schema’s, tekeningen en software waar wijzigingen aan zijn doorgevoerd.

Functieprofiel:

  • Je beschikt over een afgeronde technische beroepsopleiding op MBO-4 niveau, bij voorkeur Mechatronica, afstudeerprofiel Mechanica, of Maintenance Technician.
  • Je hebt kennis van frequentieregelingen, sensortechniek, hydrauliek/pneumatiek en basiskennis van PLC S7.
  • Aantoonbare, concrete ervaring in een dynamische productieomgeving en minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de metaal- en/of procesindustrie.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Duitse taal.

Aanbod:

Voor deze uitdagende baan in 5-ploegendienst bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskosten, collectieve ziekteverzekering, personeelsvereniging, opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Informatie:

Mocht je eerst aanvullende informatie wensen dan kun je contact opnemen met de heer John Janse (Manager Techniek & Facility) via telefoonnummer +31 475 / 370 555.

Jetzt online bewerben