apt unternehmensgebäude

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Vacature

apt Extrusions B.V. is een modern, ambitieus en internationaal productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Tot onze competenties behoren o.a. extrusie, oppervlaktebehandeling (anodiseren) en mechanische bewerking. Wij onderscheiden ons door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan marktleiders in hun branche aan te bieden

Ter versterking van ons team zijn wij binnen de afdeling Sales op zoek naar een:

Medewerker Customer Relations Automotive / Industry

(m/v/d)

Taakomschrijving:

Je bent, samen met de Teamleader Customer Service, de Area Sales Manager en de Customer Relations medewerkers in je team verantwoordelijk voor het realiseren van het verkoopplan in de toegewezen branche. Je voert correct en tijdig alle sales activiteiten uit aan de hand van de vier kernprocessen: acquisitie, offerte, orderafwikkeling en after sales. Met jouw overtuigingskracht en organisatietalent zorg je ervoor dat onze klanten apt Extrusions B.V. associëren met  leverbetrouwbaarheid, hoge kwaliteitseisen, een aanbod van totaaloplossingen en een prettige wijze van zaken doen.

Functieprofiel:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een (technisch) commerciële studierichting.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in een B2B omgeving in de aluminium en/of maakindustrie.
  • Jouw professionaliteit en klantgerichte instelling garanderen een plezierige manier van werken vanuit een commerciële gedachte.
  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen en bent stressbestendig.
  • Je hebt een goede kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van de Franse taal is een pré.
  • Je bent bekend met geïntegreerde softwaresytemen (ERP).

Aanbod:

Voor deze leuke baan in dagdienst bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris, pensioenregeling Metalektro, fiets- en fitness plan, personeelsvereniging, 27 verlof- en 13 ADV dagen, collectieve ziekteverzekering. Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk en dit ondersteunen wij met een uitgebreid inwerkprogramma, opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Informatie:

Mocht je eerst aanvullende informatie wensen, dan kun je contact opnemen met mevrouw Mariella Jacobs (Human Resources) via het telefoonnummer +31 (0) 475 370 540.

Sollicitatie:

Met belangstelling kijken wij uit naar je sollicitatie (motivatiebrief, cv en diploma’s / getuigschriften).

Jetzt online bewerben