apt unternehmensgebäude

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Vacature

apt Extrusions B.V. is een modern, ambitieus en internationaal productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Tot onze competenties behoren o.a. extrusie, oppervlaktebehandeling (anodiseren) en mechanische bewerking. Wij onderscheiden ons door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan marktleiders in hun branche aan te bieden

Ter versterking van ons team zijn wij binnen de afdeling Sales op zoek naar een:

Medewerker Customer Relations

Automotiv/Industry (FT)

Taakomschrijving:

Je bent, samen met de Teamleader Customer Service, de Area Sales Manager en de Customer Relations medewerkers in je team verantwoordelijk voor het realiseren van het verkoopplan in de toegewezen branche. Je voert correct en tijdig alle sales activiteiten uit aan de hand van de vier kernprocessen: acquisitie, offerte, orderafwikkeling en after sales. Met jouw overtuigingskracht en organisatietalent zorg je ervoor dat onze klanten apt Extrusions B.V.  associëren met leverbetrouwbaarheid, hoge kwaliteitseisen, een aanbod van totaaloplossingen en een prettige wijze van zaken doen.

Functieprofiel:

  • Je beschikt over een MBO+/HBO opleiding, bij voorkeur in een (technisch) commerciële studierichting.
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in een B2B omgeving in de maak- en/of aluminiumindustrie (order gestuurd).
  • Jouw professionaliteit en klantgerichte instelling zorgen voor een plezierige manier van werken vanuit een commerciële gedachte.
  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen, bent stressbestendig en communicatief.
  • Je hebt een goede kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent bekend met geïntegreerde softwaresytemen (ERP).

Aanbod:

Voor deze leuke en uitdagende baan in dagdienst bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris, pensioenregeling Metalektro, fiets- en fitness plan, personeelsvereniging, 27 verlof- en 13 ADV dagen, collectieve ziekteverzekering. Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk en dit ondersteunen wij met een uitgebreid inwerkprogramma, opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Informatie:

Hebben wij jouw interesse gewekt, maar ben je op zoek naar aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met mevrouw Mariella Jacobs (Human Resources) via het telefoonnummer +31 475 / 370 540.

Sollicitatie:

Wil jij in ons geweldige team werken, stuur dan je sollicitatie (motivatiebrief en cv).

Jetzt online bewerben