apt unternehmensgebäude

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Maak deel uit van ons team

Bereik uw carrièredoelen

Vacature

apt Extrusions B.V. is een modern, ambitieus en internationaal productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Tot onze competenties behoren o.a. extrusie, oppervlaktebehandeling (anodiseren) en mechanische bewerking. Wij onderscheiden ons door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan marktleiders in hun branche aan te bieden.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Procesoperator Extrusie (m/v)

Taakomschrijving:

Als procesoperator Extrusie ben je verantwoordelijk voor een correcte aansturing en optimalisatie van het gehele extrusie proces (instellen en bedienen van de extrusie lijnen, kwaliteitcontrole van product en processen en registratie van werkzaamheden in ons ERP/MES systeem).

Functieprofiel:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met procestechnologie is een pré
  • Teamplayer
  • Goede kennis van de Nederlandse en/of Duitse taal (lezen en spreken)

Ben jij gemotiveerd, bereid in 3 ploegen te werken, leergierig, heb je een proactieve houding en een scherp oog voor kwaliteit in productieprocessen én wil je ook nog eens doorgroeien naar een leidinggevende functie als (vervangend) ploegleider, dan zijn wij op zoek naar jou.

Aanbod:

  • Een informele en prettige werksfeer in een uitdagende werkomgeving
  • Een interne opleiding van 3 maanden met een vaste mentor aan je zijde
  • Na het afronden van de opleiding en bij gebleken geschiktheid belonen wij je graag met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Goede toekomstperspectieven en doorgroeimogelijkheden

Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden, waaronder een mooi salaris, ploegentoeslag, pensioenverzekering volgens CAO Metalektro, reiskosten, collectieve ziekteverzekering en personeelsvereniging.

Informatie:

Mocht je eerst aanvullende informatie wensen dan kun je contact opnemen met de heer William van Horen (HR Adviseur) of de heer Michel Minten (Afdelingshoofd Extrusie) via telefoonnummer 0031 475 / 370 555.

Sollicitatie:

Met belangstelling kijken wij uit naar jouw sollicitatie (motivatiebrief en CV) die je kunt sturen.

Ucházet se nyní online