• apt-aluminium-nutzfahrzeug.png
  • apt weiterbearbeitung roboter.jpg
  • apt-aluminium-fabrication.png
  • apt-aluminium-profilen.png
  • apt-weiterbearbeitung-blechfalzen.png
  • apt-aluminium-eloxal.png
  • apt-aluminium-logistik.png

Aluminium producten op maat

Onze sterke punten

Wij produceren complexe en innovatieve aluminium profielen en producten. Onze productieprocessen omvatten de totale waardeketen, van grondstof tot eindproduct.


Daartoe behoren: 

-  Recycling

-  Extrusie

-  Mechanische bewerking

-  Oppervlaktebehandeling

-  Montage

 

Onze produkten

Wij produceren zowel serieproducten als uiterst gecompliceerd maatwerk in 'one-piece-flow'. In onze modern uitgeruste bedrijven werken we volledig geautomatiseerd en flexibel.

 

Onze maatstaven

Wij voldoen aan internationale kwaliteits- en milieunormen voor het ontwerpen en fabriceren van onze producten. Duurzaamheid en aandacht voor het milieu zijn voor ons daarbij onontbeerlijk. 


De actuele LME noteringen

De prijzen voor primair aluminium worden dagelijks op de Londense metaalbeurs LME bepaald. Als apt-service bieden wij u dagelijks de actuele noteringen.

 

LME/Valuta van 26-05-2017 om 8:45 uur

 

LME Cash/$        1.966,00
LME 3 mo./$       1.967,00
€/$                          1,1207

 

Hierbij delen we u mede dat de LME op 29-05-2017 gesloten is.

 


Ter ondersteuning van onze teams, zoeken wij gemotiveerde en flexibele collega's.  Klik hier voor Banen & Carrière


NEWS


09.02.2017

Marcel Loman benoemd tot nieuwe directeur van apt Kurvers B.V.


Nadat Frans Kurvers de apt vestiging in Roermond gedurende meer dan 10 jaar geleid heeft, gaf hij de verdere ontwikkeling van apt Kurvers B.V. met ingang van 01.02.2017 in handen van Marcel Loman.14.12.2016
EUROPESE ALUMINIUM AWARD voor apt klant van Campen Industries

In het kader van 's werelds grootste industriebeurs, de ALUMINIUM 2016, werden bijzondere, nieuwe ontwikkelingen in de aluminiumindustrie met de European Aluminium Award onderscheiden.

MILIEU

MILIEU


ALUMINIUM IS GROEN

 

Verantwoord omgaan met grondstoffen is voor ons aan de orde van de dag: het restmateriaal uit ons productieproces recyclen wij voor 100% in onze eigen gieterij in Monheim (D). Hier kunnen we jaarlijks tot 20.000 t aluminium perspalen produceren, die weer worden verwerkt tot hoogwaardige profielen.

Voor deze recycling verbruiken we slechts 5% van de energie die nodig is voor de productie van nieuwe billets. En aan de kwaliteit verandert niets, want het gerecyclede materiaal doet in geen enkel opzicht onder voor primair aluminium.

 

Zelfs metaalresten uit de omsmeltovens of reststoffen uit de waterzuivering van de anodiseerlijnen worden hergebruikt. Zo koppelen wij milieubewustzijn aan maximaal rendement.