• apt-aluminium-nutzfahrzeug.png
  • apt weiterbearbeitung roboter.jpg
  • apt-aluminium-fabrication.png
  • apt-aluminium-profilen.png
  • apt-weiterbearbeitung-blechfalzen.png
  • apt-aluminium-eloxal.png
  • apt-aluminium-logistik.png

Aluminium producten op maat

Onze sterke punten

Wij produceren complexe en innovatieve aluminium profielen en producten. Onze productieprocessen omvatten de totale waardeketen, van grondstof tot eindproduct.


Daartoe behoren: 

-  Recycling

-  Extrusie

-  Mechanische bewerking

-  Oppervlaktebehandeling

-  Montage

 

Onze produkten

Wij produceren zowel serieproducten als uiterst gecompliceerd maatwerk in 'one-piece-flow'. In onze modern uitgeruste bedrijven werken we volledig geautomatiseerd en flexibel.

 

Onze maatstaven

Wij voldoen aan internationale kwaliteits- en milieunormen voor het ontwerpen en fabriceren van onze producten. Duurzaamheid en aandacht voor het milieu zijn voor ons daarbij onontbeerlijk. 


De actuele LME noteringen

De prijzen voor primair aluminium worden dagelijks op de Londense metaalbeurs LME bepaald. Als apt-service bieden wij u dagelijks de actuele noteringen.


LME/Valuta van 19-01-2018 om 11:45 uur


LME Cash/$        2.269,00
LME 3 mo./$       2.265,00
€/$                          1,2273Ter ondersteuning van onze teams, zoeken wij gemotiveerde en flexibele collega's.  Klik hier voor Banen & Carrière


NEWS


01.01.2018

Directeur-Aandeelhouder Frans Kurvers met pensioen


Na 20 succesvolle jaren treedt Frans Kurvers per 31 december 2017 terug als Managing Partner en CEO van de apt Group. Na een succesvolle overdracht neemt Bernd Schäfer de verantwoordelijkheid voor de apt Group als Chief Executive Officer (CEO) over van Frans Kurvers.17.08.2017

Bernd Schäfer nieuwe CEO van de apt Group


Na 20 succesvolle jaren als directeur-aandeelhouder/CEO van de apt Group heeft Frans Kurvers besloten zich aan het eind van dit jaar terug te trekken uit de operationele activiteiten van de Group en de volledige verantwoordelijkheid over te dragen aan zijn opvolger, Bernd Schäfer. Met ingang van 1 september 2017 wordt Bernd Schäfer de nieuwe directeur en na een korte overgangsperiode neemt hij de verantwoordelijkheid van CEO over van Frans Kurvers.

MILIEU

MILIEU


ALUMINIUM IS GROEN

 

Verantwoord omgaan met grondstoffen is voor ons aan de orde van de dag: het restmateriaal uit ons productieproces recyclen wij voor 100% in onze eigen gieterij in Monheim (D). Hier kunnen we jaarlijks tot 20.000 t aluminium perspalen produceren, die weer worden verwerkt tot hoogwaardige profielen.

Voor deze recycling verbruiken we slechts 5% van de energie die nodig is voor de productie van nieuwe billets. En aan de kwaliteit verandert niets, want het gerecyclede materiaal doet in geen enkel opzicht onder voor primair aluminium.

 

Zelfs metaalresten uit de omsmeltovens of reststoffen uit de waterzuivering van de anodiseerlijnen worden hergebruikt. Zo koppelen wij milieubewustzijn aan maximaal rendement.